BAGLANDET støtter forældre i at være en del af et stærk fællesskab i dagtilbuddet, hvor de kan gøre så stor en forskel som muligt, i eget og andre børns liv.

BAGLANDET arbejder for at alle børn:

  • Bliver til nogen
  • Ved noget
  • Kan noget
  • Vil noget

Børn udvikles i stærke fællesskaber, hvor de kan mærke at både voksne og børn vil hinanden, er lydhør overfor hinanden, ser hinanden og hjælper hinanden. I fællesskaber hvor vi blander os i hinanden – på indersiden, ikke på ydersiden.

BAGLANDET oplyser om potentialerne hos børn, om hvordan de voksne understøtter børnene i at gøre brug af potentialerne, giver redskaber der hjælper de voksne bedre sammen, samt oversætter og forbinder forældre og professionelle med hinanden. Alt sammen rettet mod, at fællesskabet lykkes endnu bedre, med alle børns udvikling.

 

Bliv medlem

Bliv medlem

Det er gratis at være medlem. Som medlem modtager du Følgeskabets nyhedsmails med viden og inspiration til hvordan du som forældre lykkes bedst muligt i samarbejdet med dagtilbuddet.

Du har altid mulighed for at afmelde nyhedsbrevet og bliver dermed også afmeldt dit medlemskab.

Bliv medlem

BAGLANDS-kommissionen

Til at oprette et netværk der imødekommer de rette ønsker og behov i forældregruppen, har Følgeskabet nedsat en kommission. Kommissionen er et fællesskab der til sammen tegner en bred målgruppe af ildsjæle, professionelle og forældre. Kommissionen har til opgave at give kvalificerede, reflekterede og give modige input til hvordan en bevægelse kan tage form. Se kommissionsmedlemmerne her.