Anna

Anna er glad for natur og udeliv. Hvad enten hun er på stranden, i skoven eller laver havearbejde, er det for Anna en kilde til inspiration og ro. Når Anna dyrker sine egne grønsager og krydderurter, føler hun, at hun bidrager til et mere bæredygtigt og sundt miljø. Det er vigtigt for Anna at værne om naturen, fordi den minder hende om, hvor mennesket kommer fra og hvor meget naturen giver til mennesker i form af smukke sanseoplevelser, næring og livsenergi.

 

Søren

Søren elsker at rejse rundt i verden, fordi han møder mange nye spændende mennesker, som lærer ham hvor mangfoldig, verden er. Derfor gør Søren meget ud af at fremhæve folks forskellige kvaliteter uanset, hvem de er. Søren har desuden gennem åbenhed og hjælpsomhed fået mange tætte venskaber, som Søren værner om ved at vise, at han er en, de kan regne med og som altid er der, hvis de har brug for det. For Søren er det først og fremmest vigtigt, at mennesker føler sig set og respekteret for dem de er, fordi alle mennesker i Sørens øjne er unikke og har noget særligt at byde ind med.      

Linda

Linda interesserer sig for, hvordan humor, komik og sjove fortællinger, kan skabe en positiv stemning og sprede varme og glæde. Linda synes det er spændende at lege med både det talte sprog, men også med selve kropssproget. For at få en ligeværdig dialog er det vigtigt, at både kropssprog og det man udtaler signalerer, at man vil dem, man taler til, og man anerkender og respekterer hinanden. For Linda er sproget altså afgørende for den måde, man danner relationer til andre på, fordi Linda mener, det ikke er ligegyldigt, hvordan man taler til andre.  

Henrik

Henrik er vild med at lave mad, fordi måltider er noget, der samler folk. Når Henrik eksperimenterer med nye råvarer og krydderier, får han fremtryllet indbydende og nærende måltider. Ved at give folk spændende smagsoplevelser er det samtidig Henriks måde at vise, at han vil andre noget godt. Derfor er det vigtigt for Henrik, at et måltid ikke bare skal overstås, men derimod at folk tager sig tid til at nyde maden og samværet med hinanden.